taze domuz derisi için ürünler (3)

Kızarmış sığır eti

Kızarmış sığır eti

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: Soğukta -1º/+2º, derin dondurucuda -18º Çeşitler: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Son kullanma tarihi: Soğutulmuş 120 gün, derin dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 3,5 ila 6,0 kg Kalibre: 3,5 ila 4,0 kg - 4 ila 5 kg ve +5 kg
Faux filet sığır eti

Faux filet sığır eti

Sığır "Faux filet"i, et severler için popüler bir seçimdir ve yumuşak bir doku ile zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu "faux filet", kalitesi ve tazeliği için titizlikle seçilmiştir ve olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Izgara, fırın yemekleri ve güveçler için mükemmeldir. Farklı boyutlarda mevcut olan sığır "Faux filet"i, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay bir kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu sığır "faux filet"i kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
Danafilet

Danafilet

Filet de bœuf, et sever et zengin bir lezzet sunarak et severler için popüler bir seçimdir. Bu filet, kalitesi ve tazeliği için özenle seçilmiştir ve olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Izgara, fırın yemekleri ve güveçler için mükemmeldir. Farklı boyutlarda mevcut olan Filet de bœuf, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu filet de bœuf, kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.